ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Sayburç İlkokulu

Mrt

Kültürel değerlere sahip çıkma ve devamlılığını sağlama ile Türkçeyi etkili ve güzel kullanma becerilerini geliştirmek amaçlanmıştır.

Mrt

Kitapların renkli dünyasını bilmeyen çocuklar okuma yazma sürecinden sonra bir anda sadece okumalarını geliştirmeye yönelik kitaplarla karşılaşmaktadır.  Bu çalışma ile çocuklara okuma kültürü kazandırmak ve kitaplarla bütünleşme sağlamak için kitapla ilgili bir ürün ortaya çıkarmaktır. Bu kapsamda hem Görsel Sanatlar dersi verimli geçmektedir.

Şbt

Anasınıfımızda Kültürel Değerler kapsamında öğrenciler ve velilerimizin katılımı ile Çiğ Köfte Etkinliği gerçekleştirildi. Öğretmenimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Sabrın önemini anlıyoruz,dikkat geliştirici bir etkinlik.

2-A Sınıfı Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

SÖZLÜ HİKAYE ANLATMA İLE ANLAMA ANLATMA KENDİNİ İFADE EDEBİLME BECERİLERİ GELİŞTİRİLMEK AMAÇLANMIŞTIR.